Issue with enabling Profile feature

1 week 23 hours ago #3562 by boffin
I am experiencing an issue when I enable the profile feature in jOS component

The page fills with errors such as:

Notice: Undefined index: image in /var/www/html/components/com_opensim/views/inworld/view.html.php on line 116

Notice: Undefined index: firstLifeImage in /var/www/html/components/com_opensim/views/inworld/view.html.php on line 119

I get the feeling I have not set something correct but I can't figure out what
Any ideas or suggestions?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

5 days 3 hours ago #3566 by daire
I am no expert on this (Just to get that out of the way lol)
But the issue looks to be either a PHP version or config problem. I had a similar problem with the profile module which turned out to be PHP version related.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.102 seconds

Search

Our Regions

Region: Loc X: Loc Y:
Agora 1000 998
Basilic… 1007 1000
Bay Sho… 997 1003
Boardwa… 1003 1004
BoraBor… 1002 999
Canary … 997 999
Creator… 990 990
Crystal… 1001 1000
DeepTho… 1005 998
FoToSan… 996 995
jAdult 1003 1003
jCity 1001 997
jOpenWe… 1000 999
JuniorT… 1002 1001
Kanadah… 1002 1000
LindaKe… 1000 997
MonteSc… 1001 1001
Mountai… 1009 1000
Naos 999 999
Pangaea 1005 1003
RiverSi… 999 1000
Sakani 999 998
Snambin 1001 998
Tropica… 1004 1003
ViewerH… 1002 998
WaterWo… 1001 999
WilderK… 1000 1000

Donate jOpenSim

Please consider supporting our efforts.

Amount