jOpenSimWorld

Grid Status: Online
Total Regions: 23
Visitors (30 Days): 13
Total Residents: 454
Online Now: 0
Hypergriders online: 0

Hundreds of OpenMetaVerse Erros

4 months 1 week ago #3770 by SonjaGalileo
I am getting hundreds and hundreds of OpenMetaVerse Erros in my simulator windows.

I am also missing LOTS of textures and objects on my regions.
14:22:45 - Failed to decode mesh assetOpenMetaverse.StructuredData.OSDException: Binary LLSD parsing: Unexpected end of stream.
   at OpenMetaverse.StructuredData.OSDParser.ParseLLSDBinaryElement(Stream stream)
   at OpenMetaverse.Assets.AssetMesh.Decode()

And HyperGriding out only brings up a link in my chat window. I can TP out.

Not sure what the hell is going on. I made the changes from my previous HyperGrid post but the problem didn't go away like the last time.

Was there a switch to the OpenMetaverse library? OR is this related to assets not being found because of the OSGrid outage and their change in the asset databases?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.076 seconds

Search

Donate jOpenSim

Please consider supporting our efforts.

Amount

Our Regions

Region: Loc X: Loc Y:
Agora 1000 998
BareBad… 997 997
Bohemas 996 998
BoraBor… 1002 999
Crystal… 1001 1000
DeepTho… 1005 998
FoToSan… 999 995
jCity 1001 997
jOpenWe… 1000 999
JuniorT… 1002 1001
Kanadah… 1002 1000
LindaKe… 1000 997
LittleC… 996 997
MonteSc… 1001 1001
Naos 999 999
Pangaea 1005 1003
RiverSi… 999 1000
Sakani 999 998
Snambin 1001 998
Tartola 997 998
ViewerH… 1002 998
WaterWo… 1001 999
WilderK… 1000 1000

jOpenSimWorld

Grid Status: Online
Total Regions: 23
Visitors (30 Days): 13
Total Residents: 454
Online Now: 0
Hypergriders online: 0