jOpenSimWorld

Grid Status: Online
Total Regions: 23
Visitors (30 Days): 13
Total Residents: 454
Online Now: 0
Hypergriders online: 0

no access to group

11 months 3 weeks ago #3657 by Roaming
login.anskygrid.ca - Points to IP - 142.115.248.227

Is The Web Server and OpenSim Server running on same machine ?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 months 3 weeks ago #3658 by andsim
yes and no, what i mean by that grid and on same computer on server computer in house
i connect go thru same router udm pro while the server on unifi switch same network which why it going to loopback as 192.168.0.1
my static ip is 142.115.248.227 hate enclose this info
any way set this post private

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 months 3 weeks ago #3659 by andsim
i have firewall better then other router

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 months 3 weeks ago #3660 by andsim
i would i put cloudflare on it wo blocking login

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 months 3 weeks ago #3661 by djphil
Hello Roaming,
I have not tested jOpenSim 0.3.2.0 with php 8.x.x.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 months 3 weeks ago #3662 by andsim
i am not using 0.3.2.0 but using 0.3.1.5

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 months 3 weeks ago #3663 by djphil

andsim wrote: i am not using 0.3.2.0 but using 0.3.1.5

Hello andsim,

it is not a good idea to use jOpenSim 0.3.1.5 with php 8
Although I have not tested jOpenSim 0.3.2.0 with php 8 I can tell you not a simple logical deduction there is more chance that jOpenSim 0.3.2.0 will work earlier than jOpenSim 0.3.1.5

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 months 3 weeks ago #3664 by djphil

andsim wrote: I ADDED MANUALLY yes no error on load up

BUT !!!

andsim wrote: bool(false)

SO!!!
andsim did not install the php xml-rpc extension correctly :whistle: ...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 months 3 weeks ago #3665 by djphil

andsim wrote: ok i thin number one issues 192.168.0.1, and our grid is in local network
any way to fix this

You say you have configured your OpenSim grid locally.
So why put your joomla / JopenSim on the web?

The more you explain, the less I understand you :silly:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 months 3 weeks ago - 11 months 3 weeks ago #3666 by djphil

andsim wrote: ok i thin number one issues 192.168.0.1, and our grid is in local network
any way to fix this

This 192.168.0.1 (or this 192.168.1.1) looks more like a router ip rather than a local network ip :whistle: ...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.150 seconds

Search

Donate jOpenSim

Please consider supporting our efforts.

Amount

Our Regions

Region: Loc X: Loc Y:
Agora 1000 998
BareBad… 997 997
Bohemas 996 998
BoraBor… 1002 999
Crystal… 1001 1000
DeepTho… 1005 998
FoToSan… 999 995
jCity 1001 997
jOpenWe… 1000 999
JuniorT… 1002 1001
Kanadah… 1002 1000
LindaKe… 1000 997
LittleC… 996 997
MonteSc… 1001 1001
Naos 999 999
Pangaea 1005 1003
RiverSi… 999 1000
Sakani 999 998
Snambin 1001 998
Tartola 997 998
ViewerH… 1002 998
WaterWo… 1001 999
WilderK… 1000 1000

jOpenSimWorld

Grid Status: Online
Total Regions: 23
Visitors (30 Days): 13
Total Residents: 454
Online Now: 0
Hypergriders online: 0