jOpenSimWorld

Grid Status: Online
Total Regions: 21
Visitors (30 Days): 12
Total Residents: 442
Online Now: 0
Hypergriders online: 0

Problems with Profile and Remote Administration

1 year 1 month ago #3420 by djphil
For the profile, first try with the default Joomla template.
If it still doesn't work, then ok, create an admin account and communicate it to me in IM.

For research, I answered you here:
www.jopensim.com/forum/jOpenSim/1839-pro...s-with-research.html

Please Log in or Create an account to join the conversation.

1 year 1 month ago #3426 by djphil
For Remote Admin, you did not indicate the Port and Pass for each simulator.
You have to do this for each simulator.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

1 year 1 month ago #3427 by djphil
For your Inworld profile page, I did not find the problem.
I suggest you install a minimal joomla (without T4).
for example in a sub-folder (eg: domain.com/joomla).
Then install only jopensim and create a link to the inworld profile.
Then check if you can access it and see all the tabs.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

1 year 1 month ago #3429 by Marcus150
ok I'll try to do so let's see if it works, but at the most I can also change templates only for jOpenSim components without creating a subfolder, however before it did not give problems

Please Log in or Create an account to join the conversation.

1 year 1 month ago #3431 by djphil
Just make a new clean install.
(Without plugins, without T4 etc ... Just basic).
But keep your old one of course.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

1 year 1 month ago #3432 by Marcus150
ok Thank's

Please Log in or Create an account to join the conversation.

1 year 4 weeks ago #3440 by Marcus150
Hello as regards the Remote Admin I solved it now it works, I just had to enter the ip address from which the request started

Please Log in or Create an account to join the conversation.

1 year 3 weeks ago #3471 by SilverDay
I have the same problem with the frontend issues on my site ( begabungs.world ).

Please Log in or Create an account to join the conversation.

1 year 3 weeks ago - 1 year 3 weeks ago #3483 by djphil
Could be a similar problem to initial problem with T4.template.
This problem seems to have disappeared with T3 template.
But seems to reappear with jsn_epic2_pro template.

Place the plugins of the respective templates in the last position in the list of plugins.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

1 year 3 weeks ago #3516 by SilverDay
I am not sure how to do that. Where can I edit the order of plugins?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.172 seconds

Search

Donate jOpenSim

Please consider supporting our efforts.

Amount

Our Regions

Region: Loc X: Loc Y:
Agora 1000 998
Bay Sho… 997 1003
BoraBor… 1002 999
Canary … 997 999
Crystal… 1001 1000
DeepTho… 1005 998
FoToSan… 996 995
jCity 1001 997
jOpenWe… 1000 999
JuniorT… 1002 1001
Kanadah… 1002 1000
LindaKe… 1000 997
MonteSc… 1001 1001
Naos 999 999
Pangaea 1005 1003
RiverSi… 999 1000
Sakani 999 998
Snambin 1001 998
ViewerH… 1002 998
WaterWo… 1001 999
WilderK… 1000 1000

jOpenSimWorld

Grid Status: Online
Total Regions: 21
Visitors (30 Days): 12
Total Residents: 442
Online Now: 0
Hypergriders online: 0